VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

The Bluesberry Band & Muck Ferenc

A The BLUESBERRY Band számos fesztiválon, klubkoncerten és egyéb rendezvényen aratott már osztatlan sikert a hallgató közönség soraiban - Magyarország határain belül és azon túl is. A javarészt angol nyelvű műsor és a több nyelven is működő kommunikáció a közönséggel mind azt eredményezi, hogy a zenekar helyszíntől, a közönség nemzetiségétől függetlenül képes megszerettetni magát és magával ragadni a közönségét.

A zenekar szakmai színvonalát fémjelzi, hogy számos neves hazai zenésszel sikerült már többször nagysikerű közös koncertet adnia – pl. Tátrai Tibor-gitár, Muck Ferenc–szaxofon, Varga Miklós – ének, Zsédenyi Adrienn (Zséda) – ének, Pribojszki Mátyás-szájharmonika, Ferenczi György-szájharmonika, hegedű, Mohai Tamás-gitár, Pély Barna – ének, gitár , vagy a Karthago-ból ismert Takáts Tamás – ének és Szigethy Ferenc – gitár. A fent említett előadók mindannyian, kivétel nélkül elismerően nyilatkoztak a zenekar színvonaláról, munkásságáról, és biztosították a tagokat, hogy a jövőben is bármikor szívesen elfogadják a közös fellépések lehetőségét!

Az előadói színvonal további remek bizonyítéka, hogy a The BLUESBERRY Band -et a 2010-es Veszprémi Ünnepi Játékok keretein belül fellépő világhírű Earth, Wind & Fire zenekar is elfogadta előzenekarának és a koncert után személyesen gratuláltak a BLUESBERRY-nek az ott látott produkcióhoz!!! A nemzetközi szinten is elismert németországi Gronau Jazzfest szervezői 2012-ben vendégül látták a zenekart és a fesztiválon látott nagy sikernek köszönhetően a 2013 májusában megrendezésre kerülő jubileumi 25, fesztiválra visszahívták a zenekart, hogy a legendás Jethro Tull zenekarból világhírűvé vált énekes-fuvolistával, Ian Scott Anderson-nal közösen lépjen fel, mint a fesztivál egyik csúcskoncertje!!!

A zenekar tagjai számos formációban bizonyították már tudásukat egymástól eltérő stílusokban - a komoly zenétől, a big band, akusztikus zenei produkciókon, jazz-en, rock zenén keresztül egészen a blues, funk, soul zenéig.

A rengeteg munkának, zenei virtuozitásnak, lendületes előadásnak és a töretlen lelkesedésnek köszönhetően a Balaton-felvidék legjobb rhytm & blues zenekaraként számon tartott együttesre jellemző, hogy fellépéseiken a közönség összetétele korhatártól abszolút független, a tizenéves korosztálytól egészen a 60-70-es korosztályig mindenkinek garantált szórakozást, kellemes kikapcsolódást jelent ha végig hallgat egy BLUESBERRY koncertet.

Az együttes tagjai:
Muck Ferenc - Szaxofon
Horváth Ákos - Ének, gitár
Eckert Ervin – Basszusgitár, vokál, zenekarvezető
Nagy Gergely – Gitár, vokál
Halmai Róbert – Billentyűs hangszerek, vokál
Tatai Tamás – Dob
Beke Gellért – Trombita
Hovorka István – Harsona
Marton Zoltán – Trombita

http://bluesberry.hu/

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.