VeszprémFest
Premium Music Festival
2021. július 12-18.  

 • Mobile app :

A 2020-as Rozé, Rizling és Jazz Napok Covid-19 koronavírus prevenciós szabályzata

A Rozé, Rizling és Jazz Napok szervezői kiemelten kezelik a koronavírus járvány elleni védekezést, melynek érdekében az alábbi szabályokat vezetik be a rendezvény időtartama alatt.

 • A rendezvény több pontján, jól látható módon folyamatosan biztosítanak kézfertőtlenítési lehetőséget
 • Fokozott figyelemmel ügyelnek a rendezvény teljes területének tisztaságára
 • Naponta többször, folyamatosan, fertőtlenítik a látogatói – vendégtérben elhelyezett bútorokat
 • Kiemelten ügyelnek a wc konténerek higiéniájára, folyamatos fertőtlenítésére
 • A szabályozásnak megfelelően biztosítják a vendégasztalok közötti megfelelő távolságtartást
 • Folyamatosan ellenőrzik az egyes vendéglátóhelyeket illetően az azokra vonatkozó, jelenleg érvényben lévő általános, valamint Covid 19-re vonatkozó egészségügyi szabályok betartását
 • A rendezvény ideje alatt a látogatók számára nem teszik kötelezővé a maszk viselését, de ajánlják azt

Rozé, Rizling és Jazz Napok 2020

Idén augusztus 16 és 23 között várja vendégeit a veszprémi Óváros téren a Rozé, Rizling és Jazz Napok! A 10 éves jubileumát ünneplő bor- és gasztronómiai rendezvénysorozat hagyományaihoz hűen idén is elsősorban a Balatoni borrégió meghatározó pincészeteit mutatja be. Nyolc napon keresztül 30 balatoni borászattal és a régión túlról meghívott vendégborászatok különlegességeivel találkozhatnak a látogatók. Emellett, és a már évek óta nagy népszerűségnek örvendő gasztronómia kiállítók mellett a hazai jazz élet művészeinek produkciói szórakoztatják a Rozé, Rizling és Jazz Napok közönségét.

 

A VeszprémFest tájékoztatása a 2020-as fesztiválprogrammal és az arra megváltott belépőjegyekkel kapcsolatban.

Kedves közönségünk!

Bár az elmúlt időszakban számos lehetőséget megvizsgáltunk, immár bizonyossá vált, hogy a koronavírus járvány következményei miatt 2020-ban nem tudjuk megrendezni a fesztivált.

Jelenleg a jövő nyári VeszprémFest szervezésén dolgozunk, melynek részeként idénre tervezett programunk fellépőivel is egyeztettünk arról, hogy 2021-ben színpadra lépjenek Veszprémben.

Örömmel jelentjük be, hogy a Jazz+Az, a Postmodern Jukebox és Juan Diego Flórez koncertje biztosra vehető a jövő nyári fesztiválon!

További, 2021-es fellépőink névsorát terveink szerint idén november elején hozzuk nyilvánosságra, de már most azzal a jó hírrel szolgálhatunk, hogy kárpótlásként az idei évért, jövőre 7 napos lesz a fesztivál, és három varázslatos helyszínen rendezzük: a História Kertben felállított színpad mellett ugyanis az eredeti, Vár-színpadunkra is visszatérünk, valamint újra ott leszünk a Jezsuita Romkertben is. 2021-re minden eddigi évnél változatosabb és izgalmasabb fesztiválkínálatot ígérünk!

Megköszönve idei programjainkra jeggyel rendelkező vásárlóink eddigi türelmét, az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni őket belépőikkel kapcsolatban:

 • A Jazz+Az, a Postmodern Jukebox és a Juan Diego Flórez koncertjegyek automatikusan érvényesek a 2021-es fesztiválra, ezen jegyek visszaváltásra nincs lehetőség.
 • Legnagyobb sajnálatunkra DIDO nem vállal fellépéseket jövőre, ezért nem tudtuk átszervezni a következő fesztiválra. A művésznő koncertjeire jegyet váltott közönségünk számára két lehetőséget szeretnénk felajánlani, melyek közül 2020 december 31-ig választhatnak.
  1. Belépőjegyüket azzal azonos értékű szabad felhasználású jegyre cseréljük, mely a következő évi fesztivál bármely koncertjére beváltható lesz, a szabad helyek függvényében egészen az utolsó nagyszínpados koncertünk időpontjáig bezárólag.
   Amennyiben a választott új előadás jegyára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözet bankkártyával, vagy készpénzzel is kipótolható. Ha pedig a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználható lesz.
   Bízunk benne, hogy mindenki talál majd ízlésének megfelelő koncertet novemberben bejelentett programjaink között, melyekről a szabad felhasználású jegy tulajdonosokat e-mailben külön is értesítjük.
   Ha netán mégsem lenne így, a szabad felhasználású jeggyel rendelkezők a programismertetést követő 60 napon belül még mindig dönthetnek úgy, hogy 30 napra történően a jegyár visszafizetését kérik.
   Mindazoknak, akik szabad felhasználású jegyet igényelnek, meglepetéssel is kedveskedünk: a 2021-es fesztiválon lefogyasztható, 1500 Ft-os italkupont ajánlunk fel, mellyel szeretnénk megköszönni, hogy bizalmat szavaztak fesztiválunknak és jövőre is terveznek a VeszprémFest programjaival.
   Az igénylés feldolgozását követően a szabad felhasználású jegyet és az italkupont egy-egy külön e-mailben küldjük el kedves közönségünknek.
   SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ JEGY IGÉNYLÉSÉHEZ KÉRJÜK KATTINTSON IDE!
  2. Azok számára, akik nem kívánnak élni a fentiekkel, belépőjegyük árát az igénylés feldolgozását követő 60 napon belül visszatérítjük.
   A visszatérítés a jegyár teljes összegére vonatkozik, nem vonatkozik azonban a jegyárusító által korábban felszámolt kezelési költségekre.
   A visszatérítés a megvásárolt belépőjegy fizetési módjához igazodik: eredetileg készpénzes és bankkártyás fizetés esetén átutalással, SZÉP kártyás fizetés esetén pedig az arra történő átvezetéssel történik, az igénylés feldolgozását követő 60 napon belül.
   JEGY VISSZAVÁLTÁSSAL KAPCSOLATOS IGÉNYÉT ITT JELEZHETI

A szabad felhasználású jegyre és jegy-visszaváltásra vonatkozó igények feldolgozását a leadásukra biztosított hosszú határidőn belül a jegyértékesítést végző partnerünk ütemesen végzi el. A feldolgozás és a banki folyamat összetettségére tekintettel ez több hetes időt is jelenthet, szíves megértésüket és türelmüket kérjük.

Találkozzunk Veszprémben 2021-ben!

Barátsággal, a VeszprémFest munkatársai

Venues

Tickets

Buy your ticket online

Buy yout ticket online with your credit card.

More about the tickets

Mobile app

VeszprémFest2020

Download application has to get first-hand news, updates and the rain venue change.

Available for Android and iOS systems. Click here for the links. :

Android IOS

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.