VeszprémFest
Premium Music Festival
2021. Augusztus 17-21.  

  • Mobile app :

A Rozé, Rizling és Jazz Napok házirendje

Az alábbi szabályzat a Veszprémi Ünnepi Játékok közhasznú nonproft Kft. (továbbiakban Szervező) szervezésében megvalósuló Rozé, Rizling és Jazz Napok rendezvénysorozat (továbbiakban Rendezvény) látogatóira vonatkozik. A rendezvénysorozat helyszíne az Óváros téren felépített borházak és a színpad által körbevett tér, az itt tartózkodó vendégek a helyszínre belépéssel tudomásul veszik az alábbiakat:

ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK: 

  • Gyermekek 14 éves kor alatt csak felnőtt kísérővel vehetnek részt az eseményen.
  • A látogató hozzájárul a Rendezvény videó- és képfelvételein történő megjelenéshez. Amennyiben olyan képfelvétel készül, amelyen látogató felismeri magát, azzal kapcsolatban semmilyen követeléssel nem léphet fel sem a Szervezővel, sem a felvétel készítőivel, sem annak jogos felhasználóival szemben.
  • A rendezvény területére kutyát behozni tilos.
  • A rendezvény területére máshol vásárolt ételt és italt behozni tilos.
  • Talált tárgyakkal és elveszett tárgyakkal kapcsolatban információ a Szervező irodájában kapható nyitvatartási időben (8200 Veszprém, Óváros tér 22.)
  • Szervező nem vállal felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben okozott károkért, amennyiben azok a látogatók felelőtlen magatartásából erednek.
  • A Rendezvény rendelkezik felelősségbiztosítással, káreseménnyel kapcsolatban Szervező irodája nyújt információt nyitvatartási időben (8200 Veszprém, Óváros tér 22.)

RENDEZVÉNY TERÜLETÉRE BE NEM HOZHATÓ TÁRGYAK 

1. Közbiztonságra különösen veszélyes eszközök
A 175/2003. ( X.28.) Korm. Rendelet szerint a rendezvényre nem hozható be az olyan szúró- vagy vágóeszköz, amelynek szúróhosszúsága vagy vágó éle a 8 cm-t meghaladja, dobócsillag, rugóskés, szúró- vagy vágóeszközt, vagy testi sérülés okozására alkalmas egyéb tárgyat kilövő készülék (íj, számszeríj, francia kés, szigonypuska, parittya, csúzli), jellegzetesen ütés céljára használható és az ütés erejét, hatását növelő eszköz (pl. Ólmosbot, bokszer), lánccal vagy egyéb hajlékony anyaggal összekapcsolt botok, nehezékek, másokat öntudatlanná vagy védekezésre képtelenné tevő vegyi anyagok, gázok, sprayk, (pl. gázspray, paprika spray), olyan eszköz, mely az utánzás jellege és méretarányos kivitelezése miatt megtévesztésre alkalmas módon hasonlít a lőfegyverre (lőfegyverutánzat), olyan eszköz, mely elektromos feszültség útján védekezésre képtelen állapot előidézésére alkalmas (sokkoló), zárszerkezetek illegális kinyitására vagy feltörésére szolgáló eszközök.

2. Tiltott eszközök, tárgyak:
Sűrített levegővel vagy szén-dioxiddal működő fegyverek, gázfegyver, jelzőpisztoly, rajtpisztoly, hegyes végű, vagy éles szélű tárgyak (pl.: jégvágó, fejsze, balta, sniccer), kéziszerszámok (pl. feszítővas, fúrógép, véső, csavarhúzó, kalapács), sérülés okozására felhasználható tompa eszközök (pl. baseballütő), robbanóanyagok, pirotechnikai eszközök, kábítószer, vagy egyéb jogszabályokban rögzített pszichoaktív szerek.

3. Egyéb eszközök, tárgyak:
Szeszesital (kereskedelmi mennyiségben), dohányáru (kereskedelmi mennyiségben), gázpalack, gázégő, gázmelegítő, üveg, esernyő, 1 m-t meghaladó merev rúd, cső (pl. zászlórúd), gyúlékony anyagok, és gyújtó eszközök, házi kedvencek póráz, szájkosár és oltási bizonyítvány nélkül. A beléptetés során ruházat- és csomagátvizsgálást, valamint szúrópróbaszerű kábítószer ellenőrzést végezhet a biztonsági szolgálat. Az összes vitás kérdésben a biztonsági szolgálat helyi vezetője dönt.

TILTOTT TEVÉKENYSÉGEK A RENDEZVÉNYEN 

Tilos minden olyan egyéni és csoportos tevékenység, mely mások szórakozását vagy testi épségét zavarja vagy veszélyezteti, tiltott a rongálás, a rendezvény látogatása szeszesital vagy kábítószer, és egyéb bódító szer hatása alatt. A fenti tevékenységek hatósági és kártérítési eljárást valamint, a rendezvény területéről történő kitiltást vonnak maguk után. Észrevételeivel, panaszaival és ötleteivel a fesztivál szervezőjéhez fordulhat annak irodájában (8200 Veszprém, Óváros tér 22).

[Házirend letöltése]

Venues

Tickets

Buy your ticket online

Buy yout ticket online with your credit card.

More about the tickets

Mobile app

VeszprémFest2021

Download application has to get first-hand news, updates and the rain venue change.

Available for Android and iOS systems. Click here for the links. :

Android IOS
Primary Sponsors
Partners
Media partners
Rosé, Riesling and Jazz Days

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.