VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Jegykedvezmények

- Kerekesszékes vendégeink és 1 fő kísérőjük részére 50 % kedvezményt biztosítunk a koncertek jegyárából. A kedvezményes jegy megvásárlására vonatkozó igényeket kizárólag e-mailen keresztül, az  info@veszpremfest.hu  címre küldött üzenetben tudjuk fogadni.

- 6 éves kor alatti gyerekek állóhelyes koncert esetén érvényes belépővel rendelkező kísérővel ingyen látogathatják koncertjeinket. Ülőhelyes koncert esetén számukra is belépőjegy vásárlásához kötött a belépés.

- Három különböző koncertre történő, egy idejű jegyvásásárlás esetén 5% kedvezményt biztosítunk a végösszegből. A kedvezmény nem összevonható fesztiválunk egyéb más kedvezményeivel.

- Négy vagy több koncertre történő, egy idejű jegyvásásárlás esetén 10% kedvezményt biztosítunk a végösszegből. A kedvezmény nem összevonható fesztiválunk egyéb más kedvezményeivel.

- Veszprém kártyával rendelkező vásárlóinknak a Toto és a Gregory Porter koncert kivételével, minimum két jegy vásárlása esetén 10% kedvezményt biztosítunk. A kedvezmény nem összevonható fesztiválunk egyéb más kedvezményeivel.

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.