VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 17-20.  

  • Mobil applikáció :

Megközelítés

A belvárosban korlátozott számban állnak rendelkezésre parkolóhelyek, így - amennyiben autóval érkeznek a História Kerthez vagy a Rozé Rizling és Jazz Napokra az Óváros térre - kérjük, számoljanak a parkolás időigényével, illetve javasoljuk a helyszínektől távolabbi parkolóhelyek használatát.

A Jezsuita Templomkertben megrendezett koncertekre érkező kedves nézőink számára elsősorban a veszprémi Viadukt alatt elhelyezkedő, állatkerti parkolót javasoljuk. Itt nagy számban állnak rendelkezésre parkoló helyek, és gépkocsijuk leparkolása után 5 perc kényelmes sétával tudják megközelíteni a koncert helyszínéül szolgáló, Jezsuita Temlpomkertet. Korlátozott számban rendelkezésre állnak még parkolóhelyek a régi vidámpark melletti, Veszprémvölgyi útról nyíló parkolóban is. Innen is csupán pár perces séta az előadás helyszíne. 

Naprakész parkolási információkért kérjük töltsék le mobil applikációnkat. 

Taxi társaság Veszprémben

Bakony Taxi

www.bakonytaxi.hu
Telefon: +36 88 444 444

Telekocsi

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Főtámogató
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiatámogató
Szakmai szervezetek
Fenntarthatóságért felelős partnerünk
Rozé Rizling Jazz Napok

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.