VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

A VeszprémFest házirendje

A VeszprémFest zenei kulturális fesztivál (továbbiakban Rendezvény) szervezője a Veszprémi Ünnepi Játékok Nonprofit Kft. (továbbiakban Rendező).

A Rendezvényre történő jegyvásárlással Látogató elfogadja a Rendező által meghatározott, a Rendezvényre vonatkozó jelen szerződési feltételeket.

Esőhelyszín

A szabadtérre meghirdetett előadások esetében Rendező esőhelyszínt hirdet meg. Az előadások tényleges helyszínéről Rendező a Látogatókat az előadás napján 14 óráig tájékoztatja weboldalán, facebook oldalán és telefonos applikációjában, illetve ugyanezen időponttól Rendező jegyirodájában lehet tájékoztatást kérni személyesen, e-mailben vagy telefonon (8200 Veszprém, Óváros tér 10. • +36 88 800 900 • info@veszpremfest.hu).

Látogató tudomásul veszi, hogy az előadás esőhelyszínen való megtartása miatt nem illeti meg elállási jog. Látogató tudomásul veszi továbbá, hogy a szabadtéri és az esőhelyszín nézőterének eltérő alapterületéből fakadóan a jegyek nem feltétlenül ugyanabba a sorba/számozott székre szólnak a két helyszínen.

Előadás meghiúsulása

Az időjárás miatti félbeszakítás, idő előtti befejezés, vagy késleltetett kezdés mellett is rendben megtartottnak kell tekinteni az előadást, amennyiben az előadás több mint fele rendben megtartásra került, illetve az előadás kezdése az előadás tervezett hosszához képest 50 %-nál kevesebbet csúszik, vagy 25 %-nál kevesebb ideig kell szüneteltetni.

Az előadás esetleges meghiúsulása esetén Rendező a Látogatót és a más jegyértékesítőket tájékoztatja a jegyek visszaváltásának folyamatáról, helyszínéről, határidejéről. A visszaváltásra az előadás dátumától számított legfeljebb 30 napon belül, az eredeti belépőjegy és a vásárlást igazoló bizonylat felmutatása mellett van lehetőség. A Belépőjegy árán felül, - amelyet a visszaváltást végző köteles teljes értéken visszaváltani - sem a Rendező, sem a visszaváltást végző nem köteles semmilyen vélt vagy valós kár, költség megtérítésére. A Rendezvény elmaradásán kívül egyéb esetekben a belépőjegyek visszaváltására nincs mód.

Kép- és hangfelvétel

A Rendezvényről kép- és hangfelvétel készülhet, amelyen a Rendezvény látogatói rögzítésre kerülhetnek; a Rendezvény látogatója ebből fakadóan nem támaszthat sem a Rendező, sem a felvétel jogos felhasználója felé semmilyen igényt, továbbá a felvételek nyilvánosságra hozatalához az érintett személy hozzájárulása nem szükséges.

Akadálymentesség

A szabadtéri helyszínek (História Kert, Jezsuita Templomkert, Óváros tér) akadálymentesen megközelíthetők. A História Kert (nagyszínpad) területén akadálymentes mosdó található. Egyéb kapcsolódó kérdésekben kérük vegyék fel a kapcsolatot a szervezőkkel a info@veszpremfest.hu címen. A Veszprém Aréna  - a szabadtéri nagyszínpad esőhelyszíne - akadálymentes.

Elveszett tárgyak

Amennyiben a fesztivál ideje alatt a fesztivál területén elveszíti használati tárgyát, vagy elhagyott használati tárgyat talál, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal az info@veszpremfest.hu email címen, vagy személyesen a VeszprémFest irodában (8200 Veszprém, Óváros tér 10.). A Veszprémi Ünnepi Játékok Nonprofit Kft. az elhagyott tárgyakért nem vállal felelősséget.

Egyéb

A Rendező fenntartja a jogot a fellépő művész személyében, a szereposztásban, illetve a Rendezvényben történt kisebb vagy indokolt esetben nagyobb változtatásra. Amennyiben a Belépőjegyen más nem kerül feltüntetésre, a belépőjegy a belépőjegyen feltüntetett Rendezvényre egyszeri alkalommal történő belépésre jogosítja fel annak felmutatóját, egy főt. Elveszett, megrongálódott, megsemmisült belépőjegy pótlására nincs lehetőség.

A rendezvény biztonságos lebonyolításának érdekében a helyszínre üveget, bármilyen veszélyes tárgyat, továbbá videokamerát, fényképezőgépet bevinni tilos. A nézők magatartásából származó káreseményekért a Rendező nem vállal felelősséget.

Esős idő esetén esernyő helyett esőköpeny használata javasolt.

A Rendezvény területére a jogszabályban meghatározott segítő kutyákon, vakvezető kutyákon és rendőrségi kutyákon kívül háziállat nem vihető be.

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.