VeszprémFest
Premium Music Festival
2022. július 11-16.  

  • Mobil applikáció :

Gyöngyhalász latin zenekar

Ha vonz a karibi hangulat, akkor se rohanj Kubáig, elég, ha ellátogatsz a Gyöngyhalász latin zenekar koncertjére, ahol garantált a Cuba Libre hangulat, egy kis latin érzés a szürke hétköznapokban.

Repertoárjukban nemcsak kubai zenék szerepelnek, játszanak dalokat Közép- és Dél-Amerika szinte valamennyi országából, Spanyolországból és a Kanári-szigetekről is.

Fellépéseiken sorra kerülnek a kedvelt és ismert latin dalok (Guantanamera, Bamboleo, Buena Vista Social Club-nóták), de játszanak „saját gyűjtéseket” is pl. a Kanári-szigetekről, Peruból, Bolíviából. Kedvenc ritmusaik a cumbia, rumba, son, cha cha cha, bolero, guajira, isa, huayno, joropo...

Egy-egy koncert alkalmával a spanyol nyelvű ének mellett megszólal a zene alapját képező spanyolgitár (Búzás Csaba), fuvola, quena (Buzás-Jáger Anikó), az elengedhetetlen konga és afro-latin ütős társai (Szakáll Béla) és nem utolsó sorban az előadást Rauscher Géza virtuóz gitárjátéka színesíti.
A közreműködők (Horváth Árpád - pánsíp, quena, hegedű, Horváth Károly - timbalez, Nyakas Krisztián - nagybőgő) megjelenése igazi nagyzenekari hangzást kölcsönöz a latin zenének.

http://www.gyongyhalasz.com/pages/index.php

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2021

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Főtámogató
Kiemelt támogatók
Médiatámogatók
Szakmai szervezetek

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.