VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Mrs. Columbo

A jazz napos oldala

A Mrs. Columbo megmutatja a jazz napos oldalát!  Könnyed, vidám, bohókás, mégis igényes, játékos és kreatív, hiszen a zenekar a rögtönzött zene világából indul ki. Teszi mindezt úgy, hogy a dallamok a nem zeneértő fül számára is ismerősek, hiszen kezdetben ismert dalokat formáltak saját képükre, ám az utóbbi időben  önálló szerzemények is készülnek igazi Mrs. Columbo stílusban, mely ötvözi a jazz, a klasszikus zene, a rock és minden a zenekar számára kedves műfaj sajátosságait.

A színpadról jókedv, barátság, összetartozás sugárzik. Szeretik egymást, szeretnek együtt muzsikálni.

Debütáló albumuk 2012 februárjában jelent meg (re)make up címmel, a Magneoton gondozásában és nemrégiben abban az óriási szakmai elismerésben rszesült, hogy menyerte a Fonogram  Díjat  “Az év hazai jazz albuma” kategóriában. A második saját daluk, a Játszd újra! pedig bekerült az Eurovíziós Dalverseny legjobb 30 dala közé!

http://mrscolumbo.eu/

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.