VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Szűcs Gabi és Zenekara

Szűcs Gabit az igényes zenét szeretők, hallgatók valószínűleg már jól ismerik. A Cotton Club Singers együttes alapító tagjaként 13 évig a zenekar tagja volt, ebben a formációban számos hazai és külföldi díjat nyertek, az együttes tagjaként Gabi az év Jazz zenekara kategóriában eMeRTon-díjas énekesnő lett.
2007 óta saját zenekarával, szólóban énekel. A váltás egy új zenei világ felfedezését, és művészi személyiségének kibontakoztatását hozta, nem elfordulva azonban a jazztől, a swingtől,a legnemesebb értelemben vett szórakoztató műfajtól sem.

Repertoárján szerepelnek a jazz, a blues, a pop műfaj legnagyobb slágerei olyan jellegzetes, egyedi feldolgozásban, ami a legkülönbözőbb zenei műfajokat is közös nevezőre hozza. Koncerteken, és rendezvényeken kívül, a kisebb klubokban PIANO SONGS című műsorával lép fel, ahol a meghittebb, bensőségesebb atmoszférát a zongora-ének duó garantálja.

Szűcs Gabi önálló műsorának repertoárján jól megfér egymással Ella Fitzgerald, Liza Minelli vagy Amy Winehouse legnagyobb slágerei, a klasszikus jazz-standardektől a blues-on át a legismertebb örökzöldekig mindazon dalok, amelyek ennek a műfajnak legszórakoztatóbb, legmeghatározóbb dalai. Mindezt egy egységes, jellegzetes hangszerelés fogja át, melynek meghatározó szereplői a Gabi mögött álló zenekar: zongora, bőgő, dob, gitár, amelyet nagyobb eseményeken fúvós-szekcióval is kibővül, így garantált a dinamikus, erőteljes és szórakoztató műsor.

http://www.szucsgabi.hu/

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.