VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Roy&Ádám

Hát ez az idő is elérkezett, 15 éves a zenekar. A trió vadonatúj albummal jelentkezett!
KÜLDÖZÉSI MÁNIA...?

Talán egy betegség, vagy egy DJ tábor depressziós tünetekkel kezelt pankrátoroknak?
Sok minden eszünkbe juthat Roy&Ádám hatodik, de első immáron trióvá avanzsált új nagylemezének címéről. A zenekar 5 év „hallgatás" után jelentetett meg albumot, így talán nem váratlan a mániákus küldözés varázsa. A trió egy egységes, mondhatni progresszív gitáralbumot hozott össze, 12 kiváló, külön-külön is önálló életet élő dallal. És hozzák a formát: Csányi Zoli muzikális, mégis átütő dobolása nagyszerűen támasztja alá Nagy Ádám egyedi gitárjátékát, és már-már a szürreális szövegvilággal kacérkodó Kohánszky Roy szőrös orgánumát. Az anyagon a zenekart nagyszerű képességű vendégek segítik: Polgár Odett a címadó dalban énekel duettet a főhőssel, Ferenczy György és Shäffer Szilveszter a hegedűket nyúzzák kiválóan, Báró Maszkura tangóharmónikázik, ahogyan azt kell, és Tom Alien a nagybőgő húrjain tépdesi véresre ujjait. A fiúk jól zenélnek, azt csinálják, amihez értenek, maradjon is ez így...Addig is érdemes ezt az albumot végighallgatni, unikumnak számít a hangszeres, jó trió zenélés, mint ezen a lemezen, mint a koncerteken...

A koncerten az ismert slágerdalok mellett az új albumról is ad ízelítőt a trió, és felcsendül néhány ismert feldolgozást is.

http://www.royesadam.hu/

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.