VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Sapszon Orsi Quintet

Sapszon Orsi zenész családba született, ezáltal kisgyerekkorától kezdve klasszikus zenei tanulmányokat folytatott. 2008-ban kanyarodott el a könnyűzene felé, amikor is felvételt nyert a Kőbányai Zenei Stúdió ének tanszakára, és bekerült a Special Request zenekarba. Azóta vokalistaként olyan népszerű magyar előadókkal dolgozott együtt, mint Nyári Károly, Balázs Fecó, a Back to Black együttes és még sokan mások. 2011 óta Geszti Péter Gringo Sztár nevű zenekarában, 2012 óta az Octovoice nevű a cappella jazz énekegyüttesben énekel. Idén másodszor turnézott Amerikában nagy sikerrel. Zongorista bátyjával, Sapszon Bálinttal fellépett a világ egyik legrangosabb koncerttermében, a Walt Disney Concert Hallban.

A Sapszon Orsi Quintet kiváló zenészeit hangszerükön a legjobbak között tartják számon itthon és külföldön egyaránt. A zenekart nyitottság, zenei sokszínűség, egyszerűség és derűs melankólia jellemzi.

A zenekar tagjai:
Sapszon Orsi - ének
Cseke Gábor - zongora
Fenyvesi Márton - gitár
Juhász Márton - dob
Kiss Benedek - basszusgitár, bőgő

 

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.