VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Zsola & Vad Orchideák

Eredetileg a zenekar – 2000 őszén - azért jött létre, mert Zsola éppen csinált egy lemezt és úgy gondolta, az akkori divattal ellentétben, hogy ő bizony élő zenekarral akar majd koncertezni, nem pedig a Nagy Közös CD hallgatást erőltetni. A lemez elkészült, de mire megjelent volna, Zsola rájött, hogy márpedig nem ez, amit szeretne, amit még lemezlovasként kigondolt, hanem a klubokban zenélés öröme. Addigra a Fészek Klub benépesült, mert a minden esti örömzenélés nagyon hamar tömegeket vonzott a helyre estéről estére.
Az eredeti felállás úgy nézett ki, hogy Zsola énekelt, Papp Szabi basszusgitározott (utána Roy és Ádám, majd jelenleg a Supernem zenekar tagja), Emilio dobolt (azóta több szólólemeze is megjelent), Zizi billentyűzött (utána Amerikába költözött, majd hazaérkezése óta Mester Tamás zenekarának tagja), Fehér Attila gitározott (Ő szintén a Tomi zenekarában van, de évről évre megírja az év slágerét pl. Micsoda Nő ez a Férfi stb..)
A jelenlegi felállás több tagcsere után jött össze. Emilio után Kárpáti Rudolf Csaba dobolt hosszú évekig, majd egy súlyos betegség miatt kényszerült a zenekar tagcserére. Azóta javult az állapota és egy-egy koncerten feltűnik a zenekarban kongázni. Majd többirányú próbálkozás után a tökéletesen megfelelőnek Solymosi Robi bizonyult. Zizi mellé került egy másik billentyűs is Neumann Balázs személyében, majd Ő maradt egyedül, de mikor Angliába távozott a zenekar fúvósokkal vigasztalódott, Csizmadia Dávid, trombita és Nagy Balázs, szaxofon személyében. Később rájött a zenekar, hogy 4en szólnak a legjobban. Balázs egyébként az Alcatraz koncerteken (ami a zenekar klubja immáron évek óta minden hónap utolsó szombatján) állandó vendég. Papp Szabi távozása után Frankie vette át a helyét, később Hasznos Ákos, és mikor Spanyolországba távozott, végre rálelt a zenekar Csizire (Csizmadia László), aki azóta is a basszusgitáros. Fehér Attila helyére II. Szász Ferenc került (ő hozta Csabát is), azóta is ő gitározik.

Az együttes tagjai:
Zsola - ének
II. Szász Ferenc - gitár
Csizmadia László - basszusgitár
Solymosi Róbert - dob

http://vadorchideak.hu/ 

 

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Támogatók
Szakmai szervezetek

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.