VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Mojo Workings

A zenekar 2011ben alakult Horváth János, (vokál-gitár) Honfi Imre Olivér, (vokál-gitárok) Szabó Tamás (vokál-harmonikák) alapító tagokkal. Akusztikus hangzásukban fellelhetők a tradicionális blues, a hatvanas évek beat, illetve a későbbi korok pop dallamai. A háromszólamú ének mellet, számos érdekes, ritkán vagy még nem látott hangszeren is játszanak, pld. diddley-bow, harmonetta stompbox.

2012 decemberében jelent meg első lemezük Back In The Day címmel, amely sikerét mind a hazai mind a külföldi koncertmeghívásaik bizonyítják. A trió igényes megszólalása mellett jellemző a zenekari dinamika kihasználása és hogy koncertjeiken új és újabb saját számok illetve érdekesen átdolgozott feldolgozások hallhatóak.

2014ben a csapat alkalmanként kiegészül más kísérő zenészekkel. Rendszeres vendégük Pengő Csaba- nagybőgős, illetve Mezőfi István- dobos.

„Nem volt persze tülekedés, sok embert nem talált az új bandájába, akivel bosszanthatta a helyieket, éppen csak kettőt. Úgy gondolta, bár ezt azért tényleg már csak magában, pedig a szájára sose tudott lakatot tenni, hogy ő még Papánál is jobban ért a blueshoz, szóval szigorúan válogatott, elhiheti. Már persze ha azt a dolgot válogatásnak nevezhetjük, hogy egyszer felutazott a folyón valami nagynénjéhez, és a porfészekben, ahol kiszállt, a kocsma tornácán belefutott a másik két bandatagba, akik éppen ott gitározgattak. Körülöttük nagy csomó fekete idénymunkás, mert ilyet még ők se láttak. A zene viszont működött.” (Részlet; Horváth László Imre Mojo Workings című novellájából)

http://www.mojoworkings.hu

https://www.facebook.com/MojoWorKings

Looking For Somebody - Mojo Workings (Peter Green)

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.