VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

B the first

Elektromos gitár, torzítók, effektek, vocoder, lendület, zeneiség, Rock, Funky, meg egy csipetnyi Blues! Egy felsorolásban talán így lehetne meghatározni azt a nem várt és elsöprő hatást, amit egy B the first koncerten az arcába kap a közönség!

Pély Barna már több mint egy évtizede a magyar jazz és könnyűzenei élet egyik sokszínű és meghatározó muzsikusa. A mai világban, ahol egyre kevesebb olyan frontember tör a felszínre, mint Prince, Stevie Wonder, Frank Sinatra, Lenny Kravitz vagy James Brown, ott ezt a klasszikus előadói vonulatot követve Barna energiái üdítő friss fuvallatként fújják szét a mai jazz és pop-rock szcéna megkövült általánossàgait.

A B the first frontembereként úgy vezeti 2 tagú ritmusszekcióját (basszusgitár - Péterfi Attila, dob –  Kottler  Ákos),  ahogy  egy  teljes  nehézfegyverzetű szuperszonikus  vadászgépet  harcedzett pilótája. 
A formáció új reményt hoz azok számára, akik a zenei aranykorok céljait és energiáit keresik a mai modern zenében is. ...és amit biztos nem mondhatsz el róla, ha eljössz hogy, ”Ez nem jött át!”

A B the First zenekar 2014-ben elindította online gitársuliját a www.szjger.hu oldalon. A tavasszal megrendezésre kerülő, Magyarország első interneten keresztül zajló tehetségkutatójában a legjobb sulibandát keresi. (http://szjger.hu/hirek/mainsitecomment/b-the-first-sulizenekar) 

Emellett a május 9-én megjelenő, B the First második nagylemezen már többségében magyar nyelvű dalokat hallhat a nagyközönség.

www.facebook.com/bthe1st

www.bthefirst.hu

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.