VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Finucci Bros Quartet

A Finucci Bros Quartet hazánk egyik legkiemelkedőbb jazz zenekara.Tagjai mindnyájan a hazai zenei szakma elismert zenészei. Nem beszélve arról,hogy több nemzetközi verseny győztesei. A zenekart Balogh Roland,aki a 2009-es Montreux-i jazz-gitárverseny győztese,Junior Príma díjas gitárművész és Balogh Zoltán, a Jacksonville-i jazz zongoraverseny harmadik helyezettje alapította 2008-ban. A ritmusszekciót Horváth Plútó József,a Dandó Péter basszusgitárverseny 1.helyezetje,aki 2000-ben elnyerte az Európa legjobb basszusgitárosa címet, és Bordás József, a Magyar Jazz Szövetség elnökségi tagja, aki 2007-ben megalapította saját dobsokoláját. alkotja. a Finucci Bros nem régiben játszott együtt a világsztár jazzgitárossal, Lee Ritenour-al, aki Montreux-ben az első helyet ítélte oda Rolandnak. Több zenei projectük is van, mely mind a jazz műfajt képviselik. Most a smooth jazz világát varázsolják a színpadra a kedves hallgatók számára, és felcsendül majd az a dal is, melyet Roland írt Lee Ritenour tiszteletére.

 

Tagok:
Balogh Roland           - gitár
Balogh Zoltán            - zongora
Bordás József            - dob
Horváth Plútó József  - basszusgitár

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.