VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Jász András KulturFunk

A koncert szervezője a Magyar Jazz Szövetség 

Jász András Kultúrfunk: LULU A MOZIBAN

Jász András szaxofonos, édesapja hatására kezdett a zenével foglalkozni. 2007-ben diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz tanszékén, rendszeres közreműködője számos hazai és külföldi fesztiválnak. Tagja a Ghymes együttesnek és a Kéknyúl Hammond Bandnek, fellépett Billy Cobhammel és Jackie Orszaczkyval.
Elsö önálló albuma Kultúrfunk zenekarával 2013 februárjában jelent meg, Lulu a moziban címmel,amely sajat szerzeményeket tartalmaz - ezt az anyagot mutatja be a a Veszprémi közönségnek.

A közös muzsikáláshoz remek társakat talált Sebestyén Áron, zeneszerző-zongorista, Barta Zsolt gitárművész és Szabó Tamás dobos személyében, akikkel együtt összeáll a jellegzetesen "kulturfunkos" hangzás, és már kezdődhet is az örömzenélés...

az együttes facebook oldala

http://mno.hu/grund/jasz-andras-kulturfunk-a-farsangi-zenei-csemege-1139108

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.