VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Szőke Nikoletta B Verzió Projekt

A koncert szervezője a Magyar Jazz Szövetség 

A "B" Verzió Projekt zenéje a '60-as, '70-es évekbeli funkot, különösen a Motown-féle hangzásvilágot ötvözi a mai modern R'n'B, hip-hop és jazz stílusjegyeivel. A Szőke Nikoletta Quartet lírai, melodikus zenéjével ellentétben a 'B' Verzió Projektben a lüktető, erősen ritmikus stíluselemek kerülnek előtérbe.
A produkcióban az énekesnő állandó zenésztársai is közreműködnek, ezúttal azonban Szakcsi Lakatos Róbert akusztikus zongora helyett elektromoson játszik, Barcza Horváth József pedig a nagybőgőt basszusgitárra cseréli.
Az együttesben Juhász Márton dobol, Lamm Dávid gitáros pedig - nagyszerű hangszeres tudása mellett - vokális és rapbetétekkel színesíti a műsort.
A zenekar hangzásvilágát a mostanság már külföldi karrierjét építő szaxofonos, Bolla Gábor, valamint a figyelemreméltó fiatal trombitás, Pecze Balázs alkotta fúvósszekció gazdagítja.
Egy-két feldolgozás mellett a repertoár többségét saját közös szerzemények alkotják, melyek magyar nyelvű szövegét Szőke Nikoletta írta.

az együttes weboldala

az együttes facebook oldala

Szőke Nikoletta "B" Verzió Projekt - Gyere haza

Szőke Nikoletta "B" Verzió Projekt - Szédítő láz

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.