VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Szőke Nikoletta

Szőke Nikoletta montreux-i versenygyőztes, Junior Prima díjas előadó, az ország egyik legnépszerűbb jazzénekesnője. Az egyik legnevesebb zenekritikus, Ted Gioia a világ legjobb nem-amerikai származású jazzénekesei között említi őt “The State of Jazz Vocals Today” című könyvében. A hazai koncerttermek és fesztiválok mellett lépett már fel nagy sikerrel többek között New York-ban, Tokióban, Brüsszelben, Koppenhágában, Londonban és Berlinben is, olyan nagy művészekkel énekelt, mint Michel Legrand vagy Bobby McFerrin. Eddig hét szólólemeze jelent meg, melynek mindegyike vezette Japánban az eladási listákat. Legutóbbi, Moonglow című lemezét a Grammy-díjas Helik Hadar producelte. 2017 tavaszán jelent meg első saját magyar nyelvű szerzeménye, Az út hadd vigyen címmel, azóta folyamatosan születnek új dalai. Legutóbb A Dal 2021 műsorában mutatta meg magát, ahol az első válogatót megnyerte “Új esély” című saját szerzeményével és egészen az elődöntőig jutott. Zenekarának tagjai mindannyian a magyar könnyűzenei élet élvonalába tartoznak, a formáció folyamatosan koncertezik itthon és külföldön egyaránt.

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.