VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

áRON feat. Mujahid Zoltán

A Romhányi Áron vezette zenekar a lendületes, magas energiaszintű előadásmódjával rendszerint elvarázsolja a közönségét, akár új saját dalokat, akár United slágereket, akár feldolgozást játszanak. Áron rapelése, Mujahid Zoltán egyedi hangszíne, valamint a minőségi hangszeres szólók egy igényes, és közben táncolható koncertben teljesednek ki.

Romhányi Áron Artisjus díjas (“Az év könnyűzeneszerzője 2014”), eMRTon, többszörös Fonogram díjas zeneszerzőt és zongoraművészt a United zenekarból ismerheti a nagyközönség, többek között a Hófehér Jaguár, a Nincs ősz, nincs tél, Keserű méz, Hajnalban még a Nap is más, Végső Vallomás c. dalok fűződnek a nevéhez. A Liszt Ferenc zeneművészeti Egyetemen szerzett diplomát jazz zongora szakon 2001-ben.

Mujahid Zoltán a Megasztár első szériájának döntőse volt, azóta töretlen szólókarrierje mellett a Group’n'Swing zenekar frontembere. A Liszt Ferenc zeneművészeti Egyetemen szerzett diplomát jazz-ének szakon 2008-ban.

 

Romhányi áRON: rap, zongora

Mujahid Zoltán: ének

Potesz Balázs: dob

Szuna Péter: basszusgitár

Mits Marci - szaxofon

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.