VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Footprints

A Footprints zenekar ősének számító Csopak Demizson Allstars Orchestra megalakulása 2010 környékére datálódik. A projekt baráti örömzenélésként indult, majd a kezdeti változó felállásból, havi egy jammelésből hamarosan a Balaton-felvidék borfesztivál jellegű rendezvényeinek gyakori fellépőjévé alakult át. A jelenleg aktív, egymásra hangolt formáció 2016-tól játszik együtt. A 2020-as év hozta változások nyomán a zenekar tagjai gőzerővel láttak neki, hogy a felszabaduló időt kreatív munkával kitöltve, megvalósítsák régóta dédelgetett terveiket: saját dalok írásába fogtak. A készülő és 2021-ben kiadásra kerülő albumuk könnyed és szórakoztató, funky-pop stílusú dalaiból az elsőhöz - Who Is My Destiny - már videoklipet is készítettek.

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.