VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Danyi Dia Quartet

A fiatal énekesnő zenész családban nőtt fel. Már 6 éves kora óta foglakozik énekléssel, zenei tanulmányait 12 évesen kezdte. Az évek során ugyan klasszikus képzést kapott, mégis a legtöbb első helyezést magyar népdal énekléséért kapta. A Snétberger Tehetség központ kurzusai keretében tanult, az itt eltöltött 6 évben nem csak szakmailag, lelkileg és előadóművészként fejlődött sokat, hanem olyan helyeken is felléphetett, mint például a világhírű Madridi nagy Kaszinó, vagy hazánkban a Dohány utcai Zsinagóga és a Művészetek Palotája. Diána sokrétű művész, korát meghazudtoló módon közvetít érzelmeket. Ehhez természetes eszközei a magyar népdal, valamint a spanyol és portugál nyelven íródott dalok. Zenekarának tagjai Hidász Tamás, dob, ifjabb Jónás Géza bőgő, Salai Dávid, gitár.

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.