VeszprémFest
Premium Music Festival
2022. július 11-16.  

  • Mobil applikáció :

Szigeti Juli

Szigeti Juli külföldön, Kínában és az Egyesült Királyságban elért zenei sikerei után hazaköltözött és 2018-ban megalapította formációját, amellyel a modernt és a régit ötvözve képviseli az electro swing stílust. Zenekarának tagjai Pávai Apor producer, dobos(+drumpad), billentyűs; Juhász Zoltán, gitáros; Drippey Máté, szaxofonos és klarinétos. Életigenlő dallamaik, könnyed vagy mély szövegeik magyarul és angolul is megszólalnak, koncertjeiket a vidám, vagány és egyedi színpadi jelenlét jellemzi. Minőségi zenéjükkel jókedvet, felszabadultságot és életerőt képviselnek, amitől minden hallgató lába ritmusra jár. 2019-ben debütált első kislemezük, a Benned a jövőd. 2020-ban sem hagyták abba a munkát és kiadójukkal – Electro Swing Thing - közösen egy új lemez (Wild&Groovy) megalkotásán dolgoznak.

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2021

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Főtámogató
Kiemelt támogatók
Médiatámogatók
Szakmai szervezetek

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.