VeszprémFest
Premium Music Festival
2022. július 11-16.  

  • Mobil applikáció :

Németh Kira Smallchestra minimal

A formációt alapító Németh Kira és Pingiczer Szilárd közös munkája 7 éve kezdődött egy szerencsés véletlennek köszönhetően, melyet azonnal megkoronázott egy hirtelen jött fellépési lehetőség a Budapest Jazz Klub Harmónia Műhelyének vezetője, Pallai Péter meghívására, akivel épp az első közös munkájuk estéjén találkoztak. Ekkor kezdett el a két muzsikus zenekart verbuválni és megalapítani a Németh Kyra Smallchestrát. A zenekar bejárta a nagyobb jazz klubokat Magyarország szerte, nagy sikerrel szerepeltek már a Rozé Rizling és Jazz Napok színpadán is, sőt az EKF programsorozatának keretein belül ők képviselték Veszprémet a Novi Sad-i Jazz Fesztiválon 2019-ben. Jelenleg ugyan csendespihenőt kell tartaniuk, mert az elmúlt nehéz időszak parkoló pályára állította a Smallchestrát, de minimál formátumban, azaz duóban szívesen vállalnak missziót a jazz, blues és soul zene népszerűsítésére.

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2021

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Főtámogató
Kiemelt támogatók
Médiatámogatók
Szakmai szervezetek

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.