VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Enyedi Sugárka Jazz Tett

Enyedi Sugárka neves jazzének versenyek díjazottjaként, rangos nemzetközi jazz fesztiválok fellépőjeként 2010-ben az Európa Jazzhíd fesztiválon mutatkozott be saját formációjával. A fiatal jazz generáció színe-javához tartozó Enyedi Sugárka Jazz Tett egyike a legszínvonalasabb produkcióknak a hazai jazz életben. A formáció a Művészetek Palotájában ez idáig három koncertet adott; rendszeresen koncertezik a Budapest Jazz Clubban, a BMC - Opus Jazz Clubban, az ország vidéki jazz klubjaiban, valamint művészeti, kulturális, és jazz fesztiválokon.

Koncertjeiken Sugárka saját dalait adják elő, melyekben az énekesnő latin- amerikai zenei világ iránti vonzalma is megbújik. A repertoárjukban szereplő dalok nagyrészt spanyolul szólalnak meg, finom szövetet alkotva a jazz tradíciójával, a magyar zenei gyökerekkel, valamint kelettől nyugatig más égtájak ritmus- és hangzásvilágával.

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.