VeszprémFest
Premium Music Festival
2022. július 11-16.  

  • Mobil applikáció :

Ruby Harlem

A Ruby Harlem az egyik legintenzívebben fejlődő hazai indiesoul-pop zenekar. A 2017 márciusban alakult, Budapest központú, Fonogram-díjas banda aktívan koncertezik és sorra jelenteti meg újabbnál újabb friss és energikus dalait. Alapítója és megálmodója Iván Szandra, énekes, zongorista, dalszerző, aki a világ számos országát bejárva szívta magába az életet. Ezen élményeit most már 8 fős, professzionális zenészekből álló csapatával együtt meséli el, a szokásostól eltérő, mégis könnyed stílusban. A magyar nyelven íródott dalok vokál centrikusak, ezt színesíti a rézfúvósok dögös hangzásvilága, mindez kerek egységet alkot a húzós ritmusszekcióval. Céljuk, hogy dalaik üzenete eljusson és fényt vigyen a lelkekbe, gyógyítson. Zenéjükben a szív a legnagyobb fegyver, hiszen szeretet nélkül nem lehet létezni, alkotni, zenélni. Jelenleg egy duettsorozaton dolgoznak, melynek meghívott előadói Charlie, Király Linda, Horányi Juli és Veréb Tomi. 

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2021

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Főtámogató
Kiemelt támogatók
Médiatámogatók
Szakmai szervezetek

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.