VeszprémFest
Premium Music Festival
2022. július 11-16.  

  • Mobil applikáció :

Gyöngyhalász Latin Zenekar

Az idén 22 éves zenekar Közép- és Dél-Amerika, valamint Spanyolország napfény-ízű zenéjét játssza. Előnyben részesítik a tradicionális alapokra épülő zenéket, melyeket akusztikus hangszerelésben dolgoznak fel. Ritkán, de előfordul, hogy egy-egy felkérésre szűkítik a fókuszt és tisztán mexikói, andoki, vagy épp kubai műsort adnak. A Rozé, Rizling és Jazz Napok felkérésére a mostani is egy ilyen tematikus műsor lesz, amelyben a zenekar kedvenc spanyolországi és az ahhoz tartozó kanári-szigeteki zenéit eleveníti fel. A zenekart érzékeny szálak kötik ehhez a mediterrán világhoz. Spanyolországban is többször megfordultak, de a zenekar két tagja egy hónapon át barangolt a Kanári-szigetek legnagyobbik szigetén, Tenerifén, hogy a helyi népzenéről minél többet megtudjanak.

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2021

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Főtámogató
Kiemelt támogatók
Médiatámogatók
Szakmai szervezetek

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.