VeszprémFest
Premium Music Festival
2022. július 11-16.  

  • Mobil applikáció :

Gereben Zita

Gereben Zita a hazai könnyűzenei élet kiemelkedő énekes-dalszerzője. Eklektikus műsorában a dalok az R'n'B, a pop, a blues és természetesen a jazz stílusjegyeit is hordozzák. A sokszínű énekesnő zenei pályája során számos hazai formációval dolgozott együtt, tagja volt az Emil.RuleZ! zenekarnak, a Gringo Szárnak, valamint a Modern Art Orchestra, a Transform Quintet, a Random Trip és a Nagy János Trioban is közreműködött. Mindezek mellett kirándulásokat tett a mozifilmek világába is, olyan betétdalokkal és kisebb szerepekkel, mint például a Boldog Születésnapot, a Magyar Vándor és a Majdnem Szűz. A Gereben Zita zenekar a hazai zenei élet elismert és tehetséges muzsikusaiból áll: Gereben Zita – ének, Horváth "Tojás" Gábor – zongora, Csókás Zsolt – gitár, Bartók Vince – basszusgitár, Gálfi Attila – dob.

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2021

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Főtámogató
Kiemelt támogatók
Médiatámogatók
Szakmai szervezetek

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.