VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Dimák Patrik

A fiatal művész 12 éve foglalkozik gitározással és dalszerzéssel, ez idő alatt számtalan alkalommal bizonyíthatta már zeneiségét és tehetségét. 2018-ban szólókarrierbe kezdett, melynek küldetése az értékközvetítés és a hazánkban még kevésbé ismert Smooth Jazz műfaj népszerűsítése. A 2018-ban megrendezett IV. Országos Jazz-zenei versenyen 2. helyezést ért el. Ezek után 2019-ben az Év Gitárosának jelölték a JazzMa.Hu éves szavazásán. 2 éves hosszú munkafolyamat után 2022-ben megjelent debütáló lemeze az X, melyen több nemzetközileg is elismert zenésszel dolgozhatott együtt. Patrik megújult zenekarával, eddig még sosem hallott dalokkal és pop, funk valamint jazz zenéjével várja a Rozé Rizling Jazz napok látogatóit. 

 

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.