VeszprémFest
Premium Music Festival
2023. július 12-16.  

  • Mobil applikáció :

Szakáll Norbert Quartet

A jazz formáció megszólalását tekintve akusztikus- kamarazenekari hatású kompozíciókat játszik. A zenekar programját jellemzően Szakáll Norbert gitár központú saját szerzeményei alkotják, melyben régi kollégái mellett fiatal tehetségek közreműködnek. Nyakas Krisztián basszusgitárossal már több, mint tízéves barátság és munkakapcsolat köti össze, számos formációban szerepeltek együtt. A zongorista Oláh Krisztián jelenleg hazánk egyik legismertebb, legfoglalkoztatottabb fiatal tehetsége, aki saját formációin kívül számos kis és nagy projekt közreműködője, mint zongorista, hangszerelő és szerző. A doboknál a szintén fiatalabb korosztályhoz tartozó Serei Dániel ül, aki többek között a Pankastic!, az Oláh Krisztián Quartet, valamint a Budapest Jazz Orchestra tagja.

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Szakmai szervezetek

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.