VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Mojo

A zenekart 2011-ben alapította Mojo Workings néven Honfi Imre (gitár- ének) Horváth János (gitár- ének) és Szabó Tamás (harmonikák- ének). Zenéjükben ötvözik a blues sokszínűségét a countryval, valamint az olyan tradicionális műfajoktól eltérő zenei irányzatokkal is, mint a beat vagy a pop. Az akusztikus hangzás mellet nagy hangsúlyt kap a vokális megszólalás. Koncertjeiken számtalan, ritkán alkalmazott hangszert is használnak. A csapat, 2014 óta kibővült Pengő Csabával (basszusgitár, nagybőgő) illetve Mezőfi Istvánnal (dobok). Rendszeresen turnéznak külföldön, így többek között megfordultak már Szlovákiában, Németországban, Dániában, Franciaországban, Szerbiában és Franciaországban. Legutolsó, IV. lemezüket, 2020 szeptemberében jelentették meg: MOJO címmel.

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.