VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Stinky Bugs feat. CéAnne, Hangácsi Márton, Méhes Adrián

A Stinky Bugs zenekar az elmúlt 3 év alatt több, mint 50 ismert magyar dalt dolgozott át groove orientált modern, de mégsem kommersz stílusban. Koncertjükön ezúttal a Hősökből is ismert Szélinger Anna aka CéAnne, a Muriel zenekar frontembereként elhíresült Méhes Adrián, valamint a szólóénekesként is népszerű Hangácsi Márton lesznek a segítségükre, és az ő tolmácsolásukban szólalnak majd meg az elmúlt évtizedek meghatározó slágerei. A Stinky Bugs által áthangszerelt dalok az LGT-től Zámbó Jimmy-n át a Kelemen Kabátban-ig szinte minden zenei stílust érintenek, és egyaránt tökéletes élményt nyújtanak bárkinek, aki könnyed táncos szórakozásra vágyik vagy éppen igényes, magasszintű hangszeres előadást hallgatna.

A formáció tagjai: CéAnne – ének, Hangácsi Márton – ének, Méhes Adrián – ének, Csányi Zoltán – dob, Gátos Bálint – basszusgitár, Gátos Iván – billentyűk, Schneider Zoltán - gitár

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.