VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Vörös László Red Stones

A formáció egy egyéni, nagyon intenzív zenét játszó jazzquartet. Kreatív zenei világuk a modern mainstream jazzben gyökeredzik, de tartalmaz kortárs, népzenei és helyenként rockzenei elemeket is. A zenekart Vörös László zongorista hívta életre 2018-ban. 2020-ban az Antré című kompozícióval jazz kategóriában középdöntőbe jutottak az International Songwriting Competition versenyén. A quartet egyike azon kevés formációknak, melyekben a vibrafonnal, mint jazz szólóhangszerrel találkozhatunk. Karakteres zenei világukat a lendület, a dinamizmus és a kreativitás jellemzi, amelyhez egyaránt hozzájárulnak Vörös László izgalmas kompozíciói, Szaniszló Richárd virtuóz vibrafonszólói, Bögöthy Ádám melodikus bőgőjátéka és Hidász Tamás összetett, színes ritmikái.

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.