VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Hajdu Klára Quartet feat. Szakonyi Milán

Hajdu Klára a hazai jazz élet kiemelkedő énekes-dalszerzője és tanára, akit a MagyarJazz szerkesztői és a Jazzma.hu olvasói 2021-ben is az év énekesnőjének választottak, 14 éves quartetjét pedig a kedvencek közé sorolták. Eddigi három lemezüket a magyar jazz csatornák mellett holland, német, szlovén és mexikói országos rádiók is játsszák, Japánban is terjesztik, és kettő ezek közül Fonogram-jelölt lett “Az év hazai jazz albuma” kategóriában. Klára a zenekara mellett 6 éve énekel és alkot együtt párjával, Szakonyi Milánnal. "You're Gonna Rise" című első közös szerzeményüket "A Dal2019" szakmai zsűrije beválogatta a legjobb 30 közé. Milán hazánk egyik legkülönlegesebb hangú énekese, aki amellett, hogy 2013 óta énekel az ország legismertebb jazz zenekarában, a Fonogram-díjas Balázs Elemér Groupban, a magyar könnyűzenei élet oszlopos tagja.

A formáció tagjai: Hajdu Klára - ének, Cseke Gábor - zongora, Soós Márton - nagybőgő, Richter Ambrus – dob. Vendég: Szakonyi Milán - ének, gitár

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.