VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Zolbert

Zolbert egy fiatal, tehetséges szaxofonos, aki 2013-ban megnyerte a Zuglói Smooth Jazz Klub által megszervezett 1. Smooth Jazz Dalverseny fődíját. Frappé című dalával. 2014-ben pedig a VII. Jazzy Jazzy Dalverseny fődíjasa lett Friendship című dalával, ami szakmai zsűri döntése alapján alegjobb hangszerelésért járó különdíjat is elhozta.
Szóló karrierjét megelőzően az elmúlt években session-zenészként rengeteg stílusban, több ismert zenekarban is dolgozott, úgy mint: Unisex (pop), UP! (pop-funk)
vagy épp a Grover Washington Jr. Emlékzenekar (smooth jazz), valamint neves hazai énekesekkel, mint: Tóth Vera, Molnár Ferenc Caramel, Zséda és Király Viktor.
Zolbert produkciójának alapja egy 5 főből álló, élőben játszó zenekar (billentyű, basszusgitár, dob, gitár, szaxofon). A formáció repertoárjában, Zolbert saját szerzeményei mellett, a neves énekesek nagysikerű slágerei is helyet kapnak szaxofonon, melyek hűen tükrözik a hazánkban egyre népszerűbb smooth jazz és az
instrumentális pop zenei irányvonalat, fiatalos és tartalmas, szórakoztató kikapcsolódást nyújtva nézőinek.
Célja, hogy a pozitív életérzést közvetítő energikus élő zenéjével, és ugyanilyen életteli színpadi jelenlétével, minél több emberhez eljuthasson Magyarország neves klubjaiba és fesztiváljaira.
11 dalt tartalmazó, debütáló nagylemeze 2015 tavaszán jelent meg.

A 2013-as, díjnyertes, Frappé című dala itt hallható

A 2014-es, Jazzy Dalverseny nyertes dala pedig itt hallgatható meg

A zenekarának tagjai:
Zolbert - szaxofonok
Heilig Tamás - basszusgitár
Nagy Zsolt - dobok
Riskó Tibor - gitár
Tóth Marcell - zongora
 

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.