VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Sherry Williams - Fekete-Kovács Kornél Quintet

A zeneszerző, trombita- és szárnykürtművész Fekete-Kovács Kornél számtalanszor bizonyította már be, hogy a leginvenciózusabb magyar muzsikusok közé tartozik. A Modern Art Orchestra alapítójaként kortárs nagyzenekari művek színpadra állítójaként is ismert zenész, kvintettje viszont a mainstream és a populáris jazz közötti arany középutat képviseli. 

Sherry Williams a Modern Art Orchestra vendégeként látogat Magyarországra. Az együttes a tavaly szeptemberben megszervezett amerikai turnéja során ismerkedett meg a kiváló amerikai  jazz énekesnővel.
A Veszprémfeszt keretein belül ezúttal egy kisebb formációval képviseltetik magukat, Sherry Williams énekhangja mellett a MAO művészeti vezetője Fekete-Kovács Kornél (trombita, szárnykürt), valamint Szakcsi Lakatos Róbert (zongora), Barcza Horváth József (nagybőgő) és Csízi László (dob) alkotják a kvintett tagjait.

Műsorukon javarészt jazz örökzöldek, illetve Fekete-Kovács Kornél szerzeményei szerepelnek.

Közreműködnek:
Sherry Williams - ének
Fekete-Kovács Kornél - trombita
Cseke Gábor - zongora
Soós Márton - nagybőgő
Csízi László - dob.

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.