VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

The BLUESBERRY Band & Muck Ferenc, feat. Pribojszki Mátyás

A “The BLUESBERRY Band” 1996-ban, Veszprémben alapított rhythm & blues (soul és funky beütéssel) zenekar 9 tagból áll.
Muck Ferenc - szaxofon
Horváth Ákos - ének, gitár
Eckert Ervin - basszusgitár, vokál, zenekarvezető
Nagy Gergely - gitár, vokál
Nagy Róbert - billentyűs hangszerek
Kovács Károly - dob
Beke Gellért - trombita
Jasper Andor - szaxofon
Hovorka István - harsona

A Zenekar tagjai tapasztalt zenészek, kvalitásaikat számos zenekarban és zenei műfajban bizonyították már a klasszikus zenén át a big band-ig, akusztikus zene, jazz vagy akár a rock műfajában is.

A Zenekar zenei stílusát elsőként a Blues Brothers mozi filmzenéje és az 50-es, 60-as, 70-es évek zenéje alakította ki. Számos fesztiválon, klubkoncerten és egyéb rendezvényen aratott már osztatlan sikert a hallgató közönség soraiban - Magyarország határain belül és azon túl is. A javarészt angol nyelvű műsor és a több nyelven is működő kommunikáció a közönséggel mind azt eredményezi, hogy a Zenekar helyszíntől, a közönség nemzetiségétől függetlenül is képes megszerettetni magát és magával ragadni a közönségét.

A Zenekar szakmai színvonalát fémjelzi, hogy számos neves hazai zenésszel sikerült már többször nagy sikerű közös koncertet adnia – pl. Tátrai Tibor, Varga Miklós, Zsédenyi Adrienn, Pribojszki Mátyás, Ferenczi György, Mohai Tamás, Pély Barna, vagy a Karthago-ból ismert Takáts Tamás és Szigeti Ferenc.
Az előadói színvonal további remek bizonyítéka, hogy a The BLUESBERRY Band-et a 2010-es Veszprémi Ünnepi Játékok keretein belül fellépő világhírű Earth, Wind & Fire zenekar és a 2013-ban fellépő Marcus Miller is elfogadta előzenekarának és a koncert után személyesen gratuláltak a Zenekarnak az ott látott produkcióhoz. A nemzetközi szinten is elismert németországi Gronau Jazzfest szervezői 2012-ben vendégül látták a Zenekart és a Fesztiválon látott nagy sikernek köszönhetően a 2013 májusában megrendezésre kerülő 25. jubileumi Fesztiválra visszahívták a Zenekart, hogy a legendás Jethro Tull zenekarból világhírűvé vált énekes-fuvolistával, Ian Scott Anderson-nal közösen lépjen fel, mint a Fesztivál egyik csúcskoncertje!

A rengeteg munkának, zenei virtuozitásnak, lendületes előadásnak és a töretlen lelkesedésnek köszönhetően a Balaton-felvidék legjobb rhythm & blues zenekaraként számon tartott együttesre jellemző, hogy fellépéseiken a közönség összetétele korhatártól abszolút független, a tizenéves korosztálytól egészen a 60-70-es korosztályig mindenkinek garantált szórakozást, kellemes kikapcsolódást jelent, ha végig hallgat egy BLUESBERRY koncertet.

az együttes weboldala

az együttes facebook oldala

The BLUESBERRY Band & Muck Ferenc - Bluesberry Tour-Mix

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.