VeszprémFest
Premium Music Festival
2022. július 11-16.  

  • Mobile app :

Mojo Workings

A zenekar 2011ben alakult Horváth János, (vokál-gitár) Honfi Imre Olivér, (vokál-gitárok) Szabó Tamás (vokál-harmonikák) alapító tagokkal. Akusztikus hangzásukban fellelhetők a tradicionális blues, a hatvanas évek beat, illetve a későbbi korok pop dallamai. A háromszólamú ének mellet, számos érdekes, ritkán vagy még nem látott hangszeren is játszanak, pld. diddley-bow, harmonetta stompbox.

2012 decemberében jelent meg első lemezük Back In The Day címmel, amely sikerét mind a hazai mind a külföldi koncertmeghívásaik bizonyítják. A trió igényes megszólalása mellett jellemző a zenekari dinamika kihasználása és hogy koncertjeiken új és újabb saját számok illetve érdekesen átdolgozott feldolgozások hallhatóak.

2014ben a csapat alkalmanként kiegészül más kísérő zenészekkel. Rendszeres vendégük Pengő Csaba- nagybőgős, illetve Mezőfi István- dobos.

„Nem volt persze tülekedés, sok embert nem talált az új bandájába, akivel bosszanthatta a helyieket, éppen csak kettőt. Úgy gondolta, bár ezt azért tényleg már csak magában, pedig a szájára sose tudott lakatot tenni, hogy ő még Papánál is jobban ért a blueshoz, szóval szigorúan válogatott, elhiheti. Már persze ha azt a dolgot válogatásnak nevezhetjük, hogy egyszer felutazott a folyón valami nagynénjéhez, és a porfészekben, ahol kiszállt, a kocsma tornácán belefutott a másik két bandatagba, akik éppen ott gitározgattak. Körülöttük nagy csomó fekete idénymunkás, mert ilyet még ők se láttak. A zene viszont működött.” (Részlet; Horváth László Imre Mojo Workings című novellájából)

http://www.mojoworkings.hu

https://www.facebook.com/MojoWorKings

Looking For Somebody - Mojo Workings (Peter Green)

Venues

Tickets

Buy your ticket online

Buy yout ticket online with your credit card.

More about the tickets

Mobile app

VeszprémFest2021

Download application has to get first-hand news, updates and the rain venue change.

Available for Android and iOS systems. Click here for the links. :

Android IOS
Main Sponsor
Primary Sponsors
Media partners
Professional organizations

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.