VeszprémFest
Premium Music Festival
2022. július 11-16.  

  • Mobile app :

The Bluesberry Band & Muck Ferenc

A “The BLUESBERRY Band” 1996-ban, Veszprémben alapított rhythm & blues (soul és funky beütéssel) zenekar 9 tagból áll.
Muck Ferenc - szaxofon
Horváth Ákos - ének, gitár
Eckert Ervin - basszusgitár, vokál, zenekarvezető
Nagy Gergely - gitár, vokál
Nagy Róbert - billentyűs hangszerek
Kovács Károly - dob
Beke Gellért - trombita
Jasper Andor - szaxofon
Hovorka István - harsona

A Zenekar tagjai tapasztalt zenészek, kvalitásaikat számos zenekarban és zenei műfajban bizonyították már a klasszikus zenén át a big band-ig, akusztikus zene, jazz vagy akár a rock műfajában is.

A Zenekar zenei stílusát elsőként a Blues Brothers mozi filmzenéje és az 50-es, 60-as, 70-es évek zenéje alakította ki. Számos fesztiválon, klubkoncerten és egyéb rendezvényen aratott már osztatlan sikert a hallgató közönség soraiban - Magyarország határain belül és azon túl is. A javarészt angol nyelvű műsor és a több nyelven is működő kommunikáció a közönséggel mind azt eredményezi, hogy a Zenekar helyszíntől, a közönség nemzetiségétől függetlenül is képes megszerettetni magát és magával ragadni a közönségét.

A Zenekar szakmai színvonalát fémjelzi, hogy számos neves hazai zenésszel sikerült már többször nagy sikerű közös koncertet adnia – pl. Tátrai Tibor, Varga Miklós, Zsédenyi Adrienn, Pribojszki Mátyás, Ferenczi György, Mohai Tamás, Pély Barna, vagy a Karthago-ból ismert Takáts Tamás és Szigeti Ferenc.
Az előadói színvonal további remek bizonyítéka, hogy a The BLUESBERRY Band-et a 2010-es Veszprémi Ünnepi Játékok keretein belül fellépő világhírű Earth, Wind & Fire zenekar és a 2013-ban fellépő Marcus Miller is elfogadta előzenekarának és a koncert után személyesen gratuláltak a Zenekarnak az ott látott produkcióhoz. A nemzetközi szinten is elismert németországi Gronau Jazzfest szervezői 2012-ben vendégül látták a Zenekart és a Fesztiválon látott nagy sikernek köszönhetően a 2013 májusában megrendezésre kerülő 25. jubileumi Fesztiválra visszahívták a Zenekart, hogy a legendás Jethro Tull zenekarból világhírűvé vált énekes-fuvolistával, Ian Scott Anderson-nal közösen lépjen fel, mint a Fesztivál egyik csúcskoncertje!

A rengeteg munkának, zenei virtuozitásnak, lendületes előadásnak és a töretlen lelkesedésnek köszönhetően a Balaton-felvidék legjobb rhythm & blues zenekaraként számon tartott együttesre jellemző, hogy fellépéseiken a közönség összetétele korhatártól abszolút független, a tizenéves korosztálytól egészen a 60-70-es korosztályig mindenkinek garantált szórakozást, kellemes kikapcsolódást jelent, ha végig hallgat egy BLUESBERRY koncertet.

az együttes weboldala

az együttes facebook oldala

The BLUESBERRY Band & Muck Ferenc - Bluesberry Tour-Mix

Venues

Tickets

Buy your ticket online

Buy yout ticket online with your credit card.

More about the tickets

Mobile app

VeszprémFest2021

Download application has to get first-hand news, updates and the rain venue change.

Available for Android and iOS systems. Click here for the links. :

Android IOS
Main Sponsor
Primary Sponsors
Media partners
Professional organizations

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.