VeszprémFest
Premium Music Festival
2022. július 11-16.  

  • Mobile app :

Szőke Nikoletta B Verzió Projekt

A koncert szervezője a Magyar Jazz Szövetség 

A "B" Verzió Projekt zenéje a '60-as, '70-es évekbeli funkot, különösen a Motown-féle hangzásvilágot ötvözi a mai modern R'n'B, hip-hop és jazz stílusjegyeivel. A Szőke Nikoletta Quartet lírai, melodikus zenéjével ellentétben a 'B' Verzió Projektben a lüktető, erősen ritmikus stíluselemek kerülnek előtérbe.
A produkcióban az énekesnő állandó zenésztársai is közreműködnek, ezúttal azonban Szakcsi Lakatos Róbert akusztikus zongora helyett elektromoson játszik, Barcza Horváth József pedig a nagybőgőt basszusgitárra cseréli.
Az együttesben Juhász Márton dobol, Lamm Dávid gitáros pedig - nagyszerű hangszeres tudása mellett - vokális és rapbetétekkel színesíti a műsort.
A zenekar hangzásvilágát a mostanság már külföldi karrierjét építő szaxofonos, Bolla Gábor, valamint a figyelemreméltó fiatal trombitás, Pecze Balázs alkotta fúvósszekció gazdagítja.
Egy-két feldolgozás mellett a repertoár többségét saját közös szerzemények alkotják, melyek magyar nyelvű szövegét Szőke Nikoletta írta.

az együttes weboldala

az együttes facebook oldala

Szőke Nikoletta "B" Verzió Projekt - Gyere haza

Szőke Nikoletta "B" Verzió Projekt - Szédítő láz

Venues

Tickets

Buy your ticket online

Buy yout ticket online with your credit card.

More about the tickets

Mobile app

VeszprémFest2021

Download application has to get first-hand news, updates and the rain venue change.

Available for Android and iOS systems. Click here for the links. :

Android IOS
Main Sponsor
Primary Sponsors
Media partners
Professional organizations

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.