VeszprémFest
Premium Music Festival
2022. július 11-16.  

  • Mobile app :

Kozma Orsi Quartet

Kozma Orsi elismert énekesnő aki  komoly színházi múltra is tekint vissza. Színésznőként az Operett Színház Valahol Európában Évájaként debütált, majd Székesfehérváron a Dzsungel könyvében. Egerben együtt játszott Molnár Piroskával, Bodrogi Gyulával és Hegedűs D.Gézával Brecht Koldusoperájában és részt vett a TÁP Színház Űrzrínyiász című előadásában is.

A nagy áttörést és országos ismertséget a Jazz+ Az hozta meg számára, később 2000-től a Cotton Club Singers tagja lett. 2007-ben Orsi megvált a vokálcsapattól  hogy szólókarrierjére koncentráljon.Vendégként többek között olyan előadókkal és zenekarokkal dolgozott, mint Presser Gábor,Tolcsvay László, Koncz Zsuzsa.Szólókarrierje kezdetén két pop zenei albumot adott ki Szakos Krisztián dalszerzővel közösen.

2008-ban megalakult a Kozma Orsi Quartet és decemberben jelentették meg első stúdióalbumukat , a Hide and seek-et, mely azonnal Fonogram-díj jelölt lett jazz kategóriában, 2010.október 6-án megjelent Japánban is.2009-ben a Jazzy dalverseny különdíját , 2010-ben a Pécs Fringe Fesztivál szakmai díját nyerte el.2010. okt. 21-én jelent meg a zenekar második lemeze az Embrace, melynek sztárvendége  Tony Lakatos – szaxofonművész.

A KOZMA ORSI QUARTET folyamatosan jelen van nagyobb hazai és külföldi fesztiválokon /klubokban.2011-ben a Művészetek Palotájában  a Jazztavasz keretében  játszott  a zenekar Vince Mai kanadai trombitaművész vendégszereplésével.

A napokban jelenik meg 3. stúdiólemezünk "Soulprints" címmel, a koncerten ebből is hallhatunk majd ízelítőt.

A zenekar tagjai :
Kozma Orsi-ének
Cseke Gábor-zongora, billentyűs hangszerek

Hárs Viktor-basszusgitár, baritongitár
Pusztai Csaba-dob, ütőhangszerek

A fotót Papp Évi&Schneider Zoltán készítette

az együttes facebook oldala

Kozma Orsi Quartet: Hide and seek

Venues

Tickets

Buy your ticket online

Buy yout ticket online with your credit card.

More about the tickets

Mobile app

VeszprémFest2021

Download application has to get first-hand news, updates and the rain venue change.

Available for Android and iOS systems. Click here for the links. :

Android IOS
Main Sponsor
Primary Sponsors
Media partners
Professional organizations

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.