VeszprémFest
Premium Music Festival
2022. július 11-16.  

  • Mobile app :

B the first

Elektromos gitár, torzítók, effektek, vocoder, lendület, zeneiség, Rock, Funky, meg egy csipetnyi Blues! Egy felsorolásban talán így lehetne meghatározni azt a nem várt és elsöprő hatást, amit egy B the first koncerten az arcába kap a közönség!

Pély Barna már több mint egy évtizede a magyar jazz és könnyűzenei élet egyik sokszínű és meghatározó muzsikusa. A mai világban, ahol egyre kevesebb olyan frontember tör a felszínre, mint Prince, Stevie Wonder, Frank Sinatra, Lenny Kravitz vagy James Brown, ott ezt a klasszikus előadói vonulatot követve Barna energiái üdítő friss fuvallatként fújják szét a mai jazz és pop-rock szcéna megkövült általánossàgait.

A B the first frontembereként úgy vezeti 2 tagú ritmusszekcióját (basszusgitár - Péterfi Attila, dob –  Kottler  Ákos),  ahogy  egy  teljes  nehézfegyverzetű szuperszonikus  vadászgépet  harcedzett pilótája. 
A formáció új reményt hoz azok számára, akik a zenei aranykorok céljait és energiáit keresik a mai modern zenében is. ...és amit biztos nem mondhatsz el róla, ha eljössz hogy, ”Ez nem jött át!”

A B the First zenekar 2014-ben elindította online gitársuliját a www.szjger.hu oldalon. A tavasszal megrendezésre kerülő, Magyarország első interneten keresztül zajló tehetségkutatójában a legjobb sulibandát keresi. (http://szjger.hu/hirek/mainsitecomment/b-the-first-sulizenekar) 

Emellett a május 9-én megjelenő, B the First második nagylemezen már többségében magyar nyelvű dalokat hallhat a nagyközönség.

www.facebook.com/bthe1st

www.bthefirst.hu

Venues

Tickets

Buy your ticket online

Buy yout ticket online with your credit card.

More about the tickets

Mobile app

VeszprémFest2021

Download application has to get first-hand news, updates and the rain venue change.

Available for Android and iOS systems. Click here for the links. :

Android IOS
Main Sponsor
Primary Sponsors
Media partners
Professional organizations

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.