Main sponsor
16. VeszprémFest
Premium Music Festival
2019. július 10-14.

  • Mobile app :

Németh Kira Smallchestra

A Németh Kyra Smallchestra, a legendás körülmények között alakult zenekar az elmúlt két évben megjárta azokat a magyar jazzklubokat, amelyekben megélt sikeres koncertek büszkeséggel töltik el a zenekar tagjait. Ilyen pl: a Budapest Jazz Klub és az Opus Jazz Klub, de siker koronázta a 2016-os MÜPA JAZZ SCHOWCASE-en való megmérettetést is a fiatal tehetségek között.

Büszkeségük legfőbb oka leginkább a jazz zenei képesítés nélkül aratott szakmai és közönségsiker, ami leginkább azt bizonyítja, hogy igény van a szórakoztató jazz formációra kis hazánkban. A 2017es év is szép számmal hozza a felkéréseket, ilyen volt a Veszprém Városi Újév Nyitó Állófogadás, és a Pannon Egyetem kulturális hetében adott E-kamarai koncert is. Számos nyári fesztiválra meghívást kaptak, bár nem törekszik a band a folyamatos és mindenáron kiaknázott fellépési lehetőségekre, jól érzik magukat az alkotás örömében a színfalak mögött, próbatermi közegben éppúgy, mint egy klub vagy fesztivál színpadán.

A zenei, stílus-összemosó kísérletezésben lubickolván a repertoár most leginkább a folyamatos megújulás útján halad, a kontrollcsoport mindig a közönség!  

Main Sponsor
Primary Sponsors
Sponsors
Media partners
Partners