VeszprémFest
Premium Music Festival
2022. július 11-16.  

  • Mobile app :

Lombos úr

Lombos Mártonként anyakönyveztek 1974-ben. A balassagyarmati gyermekkor és a felsőfokú tanulmányaim után lettem egy srác csupán a sok közül, ki vidékről a (fő)városba került.

Voltam a Warpigs zenekar tagja, dolgoztam a Fix TV-nél, 2002-től kezdve dalszövegeket írtam és írok a magyar zenei élet művészeinek. Szövegeimet magukévá tették az elmúlt években a teljesség igénye nélkül: Takács Nikolas, Oláh Gergő, Tóth Vera, Nagy Adrienn, a Group’n’Swing zenekar, Gáspár Laci, a Sugarloaf, Emilio, Weisz Viktor, a Back II Black, Hooligans, és még sokan mások.
2010-ben első helyezett és a legjobb szövegíró lettem a Jazzy Jazz Dalversenyen a Jazz utca 10. című dalommal. A Ridikül tévéműsor főcímdala is a nevemhez köthető, de más televíziós csatornák műsoraiban is hallhatók a szerzeményeim.
Dolgozom színházi darabon, musicalen, dalszövegíróként és zenei vezetőként egyaránt, többek között a Dumaszínház - Gólem színház közös darabján a Zs-kategórián, és az Orfeum színpadán nagy sikerrel szereplő Anyád kínján.
Több éve vezetek szövegírói kurzusokat zenei táborokban, illetve az 5letszobrász alkotói kör ötletgazdája vagyok.

A VeszprémFesten - immáron második alkalommal - nagyszerű zenész barátaimmal és ezúttal mint Lombos úr lépek fel nagyon nagy örömömre, ahol a már jól ismert Voodoopest című lemezünk közismert dalai is felcsendülnek majd. 

A zenekar tagjai:

  •  Lombos Márton - azaz Lombos úr – ének
  • Cseh Balázs - dob
  • Rieger Attila – gitár
  • Juhász Attila - zongora
  • Piri Béla - bőgő
  • Dennert Árpád - szaxofon és vokál

Honlap: www.lombosur.hu
Facebook: https://www.facebook.com/lombosur/

Venues

Tickets

Buy your ticket online

Buy yout ticket online with your credit card.

More about the tickets

Mobile app

VeszprémFest2021

Download application has to get first-hand news, updates and the rain venue change.

Available for Android and iOS systems. Click here for the links. :

Android IOS
Main Sponsor
Primary Sponsors
Media partners
Professional organizations

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.