Főtámogató
15. VeszprémFest
Premium Music Festival
2018. július 11-14.

  • Mobil applikáció :

Fábián Juli & Zoohacker

A Fábián Juli & Zoohacker formációt 2011-ben alapította a két különböző műfajból érkező zenész: a korábban jazz-énekesnőként jegyzett Fábián Juli és a szárnyait elektronikus produkciókban bontogató billentyűs-producer Palásti Kovács Zoltán alias Zoohacker. A közös hang megtalálása azonban nem jelentett gondot: a friss szerzőpáros első saját szerzeményei már tartalmazták a stílusukat azóta is fémjelző stílusjegyeket.

A számok különlegességét az adja, hogy egyrészt a hagyományos zenei műfajok mellett szinte az összes modern irányzat teret kap bennük, másrészt a régebbi stílusjegyek újraértelmeződnek a mai modern felfogás és az elektronikus hangszerelés által – mindennek eredménye pedig igazi minőségi popzene.

A zenekar 2011-es debütálása óta folyamatosan jelen van a hazai rádiók és a MAHASZ slágerlistáin, játszott a legendás Stereo MC’s előzenekaraként, és a 2012-es hazai Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe is bekerült ‘Like a Child’ c. számával – ez a dal hozta el végül az országos ismertséget.

► Like a Child – A Dal 2012: https://www.youtube.com/watch?v=aFnHenTmKnA

A zenekar ‘Liberation’ c. dala 2011-ben a Jazzy Jazz Dalverseny 2. helyezettje lett. Azóta minden évben újabb és újabb slágereket jelentetnek meg, amelyek közül a 2013 végén megjelent ’SoulCords’ és a 2014-es ’Shine’ egyaránt hamar felkerültek a rádiók játszási listáira. Utóbbi dal különlegessége, hogy a Talamba felkérésére született, az ütőegyüttes Művészetek Palotája-beli koncertjének apropóján.

► Shine – A Dal 2015 extra produkció: https://www.youtube.com/watch?v=e_0xazxB9bE

A csapat 2015-ben jelentette meg debütáló albumát ’Shine’ címmel, melyet egy telt házas lemezbemutató koncert követett az Akvárium klubban. Ezt követően 2015 folyamán a zenekar népszerűsége tovább nőtt: több mint ezer embert vonzott a csapat Kobuci kertben megrendezett nyári koncertje, és az őszi Jazzy Fesztiválon is óriási érdeklődés övezte a fellépésüket. ’Nothing to lose, my dear’ című daluk ősszel debütált, és szinte azonnal a slágerlisták legjobbjai közé került.

► Nothing to lose, my dear: https://www.youtube.com/watch?v=amdS2-3O3vU

A 2015-ös év végét a zenekar már dupla Akvárium koncerttel zárta, 2016-ban pedig valódi történelmet írt: eddig soha nem látott gyorsasággal kapkodták el a jegyeket a Müpa hangversenytermében megrendezett MR2 Szimfonikkal közös Fábián Juli & Zoohacker koncertre – mindössze három hét alatt minden jegy elkelt.

► A zenekar legújabb dala a ’When Spring is Near’: https://www.youtube.com/watch?v=6mvSlzdIFQM

A zenekar tagjai:

  • Fábián Juli - ének 
  • Palásti Kovács Zoltán "Zoohacker" - billentyű
  • Udvarhelyi Gábor - gitár
  • Premecz Mátyás - billentyű
  • Gábor Andor - ütősök
  • Bata István - basszusgitár
  • Delov Jávor – dob

► A zenekar facebook oldala: www.facebook.com/julifabianandzoohacker


 

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

A jegyértékesítés április 3-án indul.

Mobil app

VeszprémFest2018

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Főtámogató
Kiemelt támogatók
Támogatók
Médiapartnerek
Együttműködő partnerek