Főtámogató
15. VeszprémFest
Premium Music Festival
2018. július 11-14.

  • Mobil applikáció :

Enyedi Sugárka Jazz Tett

Enyedi  Sugárka a hazai kortárs jazz szcéna egyik legeredetibb énekes-dalszerzője.  A klasszikus hegedű tanulmányokat is végzett és harcművészetben is jártas énekesnő szívesen kísérletezik különböző égtájak ritmikai és dallamvilágával, spanyol nyelven szólaltatja meg saját szerzeményeit, melyek leginkább a jazz és világzene között foglalnak helyet.

Külföldön főként a ’Sun & Rain’ nemzetközi zenei projekt által, hazánkban a kitűnő kritikákat kapott impresszionista tengerparti hangulatú jazz albuma, a ’Las puertas abiertas’ (Kitárt kapuk) kapcsán ismerheti őt a nagyközönség. Jazz ének versenyek többszörös díjazottja, a Magyar Rádió Jazz ének versenyének Különdíjasa, ahol Al Jarreau volt a zsűri elnöke. Saját zenekarát 2010-ben alapította, emellett szövegíróként is aktív, több mint félszáz angol nyelvű dalszövege jelent meg különböző hazai nagylemezeken. Az Enyedi Sugárka Jazz Tett a Művészetek Palotájában 2015-ben már harmadszor lépett színpadra, és a világhírű független színház, a Maladype felkérésére a Színház- és Filmművészeti Egyetemen is szerepelt. Sugárka a 37. Nemzetközi Prágai Jazz Fesztivál meghívására élvonalbeli nemzetközi jazz formációval adott telt házas koncertet, valamint rendszeres fellépője hazánk legnevesebb jazz klubjainak. Sugárka második lemezének felvételei 2016-ban készülnek. 

A zenekar tagjai:
Enyedi Sugárka – ének
Csicsák György Balázs – gitár
szájharmonika
Piri Béla - bőgő, basszusgitár
Laskay Péter - dobok, ütőhangszerek
Fekete István - trombita, szárnykürt

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

A jegyértékesítés április 3-án indul.

Mobil app

VeszprémFest2018

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Főtámogató
Kiemelt támogatók
Támogatók
Médiapartnerek
Együttműködő partnerek