VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Enyedi Sugárka Jazz Tett

Enyedi  Sugárka a hazai kortárs jazz szcéna egyik legeredetibb énekes-dalszerzője.  A klasszikus hegedű tanulmányokat is végzett és harcművészetben is jártas énekesnő szívesen kísérletezik különböző égtájak ritmikai és dallamvilágával, spanyol nyelven szólaltatja meg saját szerzeményeit, melyek leginkább a jazz és világzene között foglalnak helyet.

Külföldön főként a ’Sun & Rain’ nemzetközi zenei projekt által, hazánkban a kitűnő kritikákat kapott impresszionista tengerparti hangulatú jazz albuma, a ’Las puertas abiertas’ (Kitárt kapuk) kapcsán ismerheti őt a nagyközönség. Jazz ének versenyek többszörös díjazottja, a Magyar Rádió Jazz ének versenyének Különdíjasa, ahol Al Jarreau volt a zsűri elnöke. Saját zenekarát 2010-ben alapította, emellett szövegíróként is aktív, több mint félszáz angol nyelvű dalszövege jelent meg különböző hazai nagylemezeken. Az Enyedi Sugárka Jazz Tett a Művészetek Palotájában 2015-ben már harmadszor lépett színpadra, és a világhírű független színház, a Maladype felkérésére a Színház- és Filmművészeti Egyetemen is szerepelt. Sugárka a 37. Nemzetközi Prágai Jazz Fesztivál meghívására élvonalbeli nemzetközi jazz formációval adott telt házas koncertet, valamint rendszeres fellépője hazánk legnevesebb jazz klubjainak. Sugárka második lemezének felvételei 2016-ban készülnek. 

A zenekar tagjai:
Enyedi Sugárka – ének
Csicsák György Balázs – gitár
szájharmonika
Piri Béla - bőgő, basszusgitár
Laskay Péter - dobok, ütőhangszerek
Fekete István - trombita, szárnykürt

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.