Főtámogató
15. VeszprémFest
Premium Music Festival
2018. július 11-14.

  • Mobil applikáció :

Vörös Niki Quartet feat. Strausz Eszter

Niki 2010-ben köztársasági ösztöndíjasként, kiváló eredménnyel diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszakán. Zenekarát testvérével, Lászlóval alapították 2005-ben, mellyel rendszeres fellépőjévé váltak a hazai jazz kluboknak, fesztiváloknak. A formáció hangzásvilágát Niki karakteres, egyéni énekhangja határozza meg, mely remekül kiegészül László formabontó, expresszív zongorajátékával. Kettőjük játékát kiválóan fogja össze Csuhaj-Barna Tibor és a sokoldalú, a hazai jazz élet legkeresettebb dobosa, Jeszenszky György alkotta ritmusszekció.

"Vörös Niki virtigli jazz énekesnő, aki bármilyen jó anyagból képes minőségi jazzt alkotni. Enyhén füstös hangja beleillik a hagyományba, ötletesen, de mértéktartóan rögtönöz, érzéssel énekel, és nagyszerű összhangban működik zenészeivel. Eredetiségéhez kétség nem fér. Ami viszont meglehetősen példátlan, hogy lemezbemutatóval egybekötött debütálása a BJC-ben telt házat vonzott és tomboló sikert aratott. Niki a legendás londoni 606 klubban, angol kísérettel is elvarázsolta a közönséget. A kvartett másik három tagja is egészen kiváló zenész és roppant igényes, feszes, de ugyanakkor emészthető muzsikát produkál.” (Pallai Péter)

A zenekar tagjai:
Vörös Niki – ének
Vörös László – zongora
Csuhaj-Barna Tibor – bőgő
Jeszenszky György – dob 
Strausz Eszter  – szaxofon

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

A jegyértékesítés április 3-án indul.

Mobil app

VeszprémFest2018

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Főtámogató
Kiemelt támogatók
Támogatók
Médiapartnerek
Együttműködő partnerek