VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Pesti Sikk

Pest megér egy estet. Dalok a szerelemről, a barátságról, az elegáns pesti életről....

A divat változik, a stílus örök és mindenféle irányzaton átível. A felcsendülő dalok története ezer arcát mutatja a szövevényes női léleknek, a romantikus eszményű férfi és nő közötti kapcsolatnak, a fondorlatos, néha szelíd, néha buja női karakternek, a sikkes városi lét megidézésének. Kedvesen bohókás, könnyed, légies, a végtelenségig kalandos történeteket mesélünk el előadásunkban. Hanyag elegancia, bájos női líra, kortalan nívós zenei csemege….

A Pesti Sikk zenekar stílusa sikkes, elegáns néha extravagáns. Megvan a saját nyelvezete, újszerűen fogalmaz meg örök témákat emberi kapcsolatokról, az elegancia és a kor kifinomult, szenvedélyes módján. Mire számíthatunk az előadás során? Szerelemre, inspirációra, vidám társaságra, sikkes mulatságokra, színes és erős életigenlésre és sok-sok zenére, 21. századi köntösbe bújtatva.

A zenekar tagjai:
Kiss Kamilka (ének)
Lőrincz Ádám (zongora)
Molnár Péter (nagybőgő)
Csóka Péter (gitár)
Vas Gyuszi (dob)

A repertoárból:
Engem nem lehet elfelejteni
Nékem csak Budapest kell
Hamvadó cigarettavég
Kétszer kettő néha öt
Este fess a pesti nő
Hívj fel drágám
Pá kis aranyom
Tikk-Takk
Cupido

A Pesti Sikk „Vár a Balaton” című szerzeményével a 2015. évi Jazzy Dalversenyben a Jazzy rádió hallgatóinak szavazatai alapján, több mint 200 nevező közül a 2. helyezést érte el, valamint a „Legstílusosabb előadó” különdíját is magáénak tudhatja.

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.