VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Jambalaya feat DJ Q-Cee

A Jambalaya hazánk első számú New Orleans-i zenét játszó zenekara. 2005-ös alakulásuk óta négy önálló lemezt jelenttettek meg, külföldi turnék keretein belül bejárták Európát, munkájukat Gundel Művészeti Díjjal jutalmazták.
A zenekar egy híres és változatosan elkészíthető New Orleans-i ételről kapta a nevét, mely jól szimbolizálja azt a sokszínűséget, ami a mai napig megújuló New Orleans-i zenére jellemző. A Jambalaya koncertjein a kezdetek óta rendszeresen, nagy változatossággal voltak terítéken különböző vendégművészek. Vibrafontól a cimbalomig, a legkülönbözőbb ütős, fúvós, húros, vonós hangszerekig sok hangszeres vendégzenész színesítette a
műfaji palettát. A zenekar műsora egy igazi amerikai ihletésű show, mely az energikus élő koncertek alkalmával nyeri meg hallgatóit.

A zenekar tagjai:
Nemes Zoltán - ének, zongora
Sóvári Tamás - trombita
Albert Zoltán - szaxofonok
Bellák Miklós - gitár, Varga
Laca - basszusgitár
Mezőfi "Fifi" István - dobok

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.