VeszprémFest
Premium Music Festival
2024. JÚLIUS 16-20.  

  • Mobil applikáció :

Sapszon Orsi Quintet

Szeretni bolondulásig, Találkozás egy régi szerelemmel, Miu miújság, Mindig az a perc, Szívemben bomba van – ki ne ismerné ezeket a rendkívül népszerű régi slágereket? Ez csak néhány cím a Találkozás című, nemrég megjelent, máris nagysikerű albumról, amelyen tíz, sokak által ma is dúdolt dal csendül fel Sapszon Orsi és zenész társai előadásában. Sapszon Orsit talán Geszti Péter Gringo Sztár nevű zenekarából ismerik a legtöbben, de pár éve nagy sikereket arat a saját zenekarával, a Sapszon Orsi Quintettel. Előadásukban a régi magyar slágerek a hangszerelők (Cseke Gábor, Fenyvesi Márton) sokszínűségének köszönhetően varázsos, derűsen melankolikus világba kalauzolják el a hallgatót. A fiatal énekesnő a kitűnő zenész társaival együtt szeretné megadni a zeneszeretőknek a rácsodálkozás élményét, modern, jazzes hangszerelésben, előadásban megmutatni, mennyire élvezetes zenei világ tárul fel ma is például Fényes Szabolcs, Szenes Iván, Gábor S. Pál, Bágya András, Wolf Péter, Vas Gábor által rendkívül igényesen komponált számokból. Sapszon Orsi zenész családba született, kis korától kezdve klasszikus zenei tanulmányokat folytatott, kórusokban énekelt. Később a jazz és a könnyűzene mellett tette le a voksát, de a klasszikus gyökerek mindmáig jelentősen hatnak Orsi zenei világára, éneklési stílusára.

A zenekar tagjai:

Sapszon Orsi – ének
Cseke Gábor – zongora
Fenyvesi Márton – gitár
Czízi László – dob
Kiss Benedek – bőgő, basszusgitár

Helyszínek

Jegyek

Vegye meg jegyét online!

Váltsa meg jegyét online, bankkártyás fizetéssel!

A jegyvásárlási információkat itt találja.

Mobil app

VeszprémFest2023

Töltse le applikációnkat, hogy első kézből értesülhessen legfrissebb híreinkről, fellépőkről, eső esetén helyszínváltozásról.

Elérhető Android és IOS rendszerekre az ismert helyeken, vagy ide kattintva :

Android IOS
Kiemelt támogatók
Kiemelt médiapartner
Szakmai szervezetek
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Intézményi partnerünk

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.