VeszprémFest
Premium Music Festival
2023. július 12-16.  

  • Mobile app :

Singer Street

A Singer Street 2011-ben a Grazi Vokál Totál a cappella Competition jazz kategóriájának első helyével írta be magát a jazzvokál világ életébe, majd következő évben a taiwani TCMC verseny győztese is lett jazz és performance kategóriákban. 

2012-től Turnézott Taiwanon, és megjelent első lemezük, majd magánkiadásban egy karácsonyi album és "Mégis szép az élet" címmel további két hanghordozó. 

2016-ban a Fertődi Ünnepi Játékok meghívására elkészítették és bemutatták Hay'd'n Seek című nagylemezüket, melyen Kim Nazarian a New York Voices énekesnője örömmel vállalta a közös munkát. 

2017-ben a Budafoki Dohnányi Zenekarral Abba Simphony előadásukkal a Tokaji Fesztiválkatlan, a Pozsonyi Aréna és a budapesti Papp László Sportaréna színpadán szerepeltek.

A cappella szerepléseik mellett triójukkal a Budapest Jazz Club állandó fellépői. Számos tv-s megjelenés, és fesztiválmeghívás (Alba Régia, Fool Moon...) színesíti az együttes életét amellett, hogy tagjai maguk is a magyar kultúra izgalmas személyiségei:

Fehér Gábor (basszus) a Singer Street alapítója és hangszerelője, a Cotton Club Singers együttes egykori tagja, zeneszerző, zenepedagógus. Testvére Fehér Adrienn (alt) EmeRTon-díjas énekesnő, musicalszínésznő, karvezető, számos lemez és előadás fűződik a nevéhez Bartus Patrícia (szoprán) a Pesti Magyar Színház színésznője, Fenyő Miklós zenekarának tagja, Philipp György(tenor) a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen végzett karmester szakon, a Katona József Színház, a Nemzeti Színház, a Közép-Európa Táncszínház, a Magyar Állami Népi Együttes munkatársa.

A Veszprémfesten Cseke Gábor- zongora (MAO) és Bögöthy Ádám- nagybőgő (MAO) kíséretében adnak koncertet.

https://www.facebook.com/SingerStreet/

www.singerstreet.com

https://www.youtube.com/user/singerstreetmusic 

Venues

Tickets

Buy your ticket online

Buy yout ticket online with your credit card.

More about the tickets

Mobile app

VeszprémFest2023

Download application has to get first-hand news, updates and the rain venue change.

Available for Android and iOS systems. Click here for the links. :

Android IOS
Primary Sponsors

Büszkék vagyunk arra, hogy térségünk vállalatai elkötelezettek a helyi kultúra és közösség életének folyamatos fejlődésében, közös értékeink megőrzésében.